Bu balığın fiyatı altının fiyatını solladı!

Bu balığın fiyatı altının fiyatını solladı!

Sinop'ta oltaya takılan 7 kilogramlık levreğin fiyatı altının fiyatını geride bıraktı. Büyüklüğüyle müşterileri şaşkına çeviren balık 2 bin 100 TL’ye satışa sunuldu. Balıkçı Savaş Özaltun, “Böyle büyük levrekler nadir yakalanıyor. Kilogramı da 300 TL olunca bu balık tek başına 2 bin 100 TL ediyor” dedi.

Sinop’ta, balıkçıların ağlarına takılan 7 kilogramlık deniz levreği, büyüklüğüyle görenleri şaşkına çevirdi. İnsan gövdesi uzunluğundaki levrek, kilogramı 300 TL’den tezgahta yerini alarak 2 bin 100 TL’den satışa sunuldu.

“KİLOGRAMI DA 300 TL OLUNCA...”

Balıkçı Savaş Özaltun, levreğin büyüklüğünden dolayı tezgahta dikkat çektiğini belirterek, “Böyle büyük levrekler nadir yakalanıyor. Normalde 3-5 kilogramlıklarını alıyorduk ancak şuan tezgâhımızdaki levrek tam 7 kilogram geliyor. Kilogramı da 300 TL olunca bu balık tek başına 2 bin 100 TL ediyor” diye konuştu.

cin.jpg

GÖRENLER FOTOĞRAFINI ÇEKİYOR

Genellikle restoranların talep ettiğini belirten Özaltun, “Şehir içinden veya büyük şehirlerden isteyen restoranlara paketleyip gönderiyoruz. Bunun gibi büyük balıklar sürekli çıkmadığı için de dikkat çekiyor. Görenler fotoğrafını çekiyor, fiyatını soruyorlar” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN