Deprem bölgesinden petrol mü çıkıyor? Bölge halkını şaşırtan gelişme: Obruklardan günlerce simsiyah aktı...

Deprem bölgesinden petrol mü çıkıyor? Bölge halkını şaşırtan gelişme: Obruklardan günlerce simsiyah aktı...

Depremin vurduğu Hatay’ın Hassa ilçesindeki obruklardan çıkan sıvı akıllara “Deprem bölgesinden petrol mü çıkıyor?” sorusunu getirdi. Obruklardaki sıvıyı gören bölge halkı şaşkınlık içinde…

Asrın felaketinden en fazla etkilenen bölgelerden olan Hatay’da farklı bölgelerde obruk oluşumları yaşanıyor. Hassa ilçesine bağlı Katranlık Mahallesi de obruk oluşumunun sık sık görüldüğü yerlerden biri oldu.

Mahalledeki obruklardan zaman zaman çıkan siyah renkteki sıvı madde ise bölge halkını meraklandırmaya yetti.

hatay-hassada-obruklardan-cikan-siyah-sivi-1.jpg

1 AY SİMSİYAH AKTI

Katranlık Mahallesi Muhtarı Hidayet Solak, obruktan çıkan suyun renginin siyahlığına dikkat çekerek, “Bu obruklar depremden sonra oluştu. Deprem günü aşağıda açılmıştı, bu şekilde. Obruktan bir su çıktı, yaklaşık 1 ay simsiyah aktı su.

hatay-hassada-obruklardan-cikan-siyah-sivi-2.jpg

Aynen mazot renginde aktı su. Sonra baktık suya yanıksı bir koku var. Dokunduğun zaman elin yağlı gibi oluyordu. O su yaklaşık bir buçuk ay simsiyah aktı. Burada 20 gün oldu, oluşalı. Aynı şekilde yukarıda 2 tane ve burada açıldı onlar da yeni açıldı. Bu şekilde obruk oluştu ve 3 tane daha var” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN