İstanbul'da ev kiralayan Çinlinin evine giren polisin gözleri fal taşı gibi açıldı! İlginç anlar kamerada

Çinli şahıs, İstanbul'da ev kiraladı. Kiraladığı evde onlarca yabancı uyruklu kalmaya başlayınca vatandaşlar şikayetçi oldu. Polis yaptığı aramada şoke eden manzarayla karşılaştı. İşte o anlar...

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, kiraladığı evi başka yabancı uyruklu şahıslara para karşılığında kiraladığı tespit edilen Çinliye 94 bin 622 TL ceza kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 8 Mart 2024 Cuma günü, bir evin pansiyona çevrildiği yönündeki görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine çalışma başlattı.

YASAL YOLLARLA ELİP YASA DIŞI İŞLER YAPMIŞ

Ekipler, Türkiye'ye yasal yollarla giriş yapan Çin uyruklu J.M.'nin kiraladığı evini, yabancı uyruklu şahıslara yönelik usulsüz olarak para karşılığında kiraladığını tespit etti.

Evde yapılan kontrollerde ise aynı konut içinde çok sayıda Çin uyruklu kişinin ranza sisteminde ikamet ettiği belirlendi.

Söz konusu konut, zabıta ekiplerince mühürlenirken, Çin uyruklu J.M.'ye 94 bin 622 TL idari para cezası uygulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN