O ilde ekmeğe zam geldi, vatandaş tepki gösterdi: "Una, elektriğe ve doğalgaza zam yok, ekmek niye zamlanıyor"

O ilde ekmeğe zam geldi, vatandaş tepki gösterdi: "Una, elektriğe ve doğalgaza zam yok, ekmek niye zamlanıyor"

O ilde ekmek fiyatlarına zam geldi! Vatandaş ise zamdan şikayet etti. "Una, elektriğe ve doğalgaza zam yok; ekmek niye zamlanıyor?" diyerek tepki gösterdi...

Kütahya'da ekmeğe yapılan zam kararının ardından şehir genelinde tepkiler yükseldi. Çarşı ekmeğinin gramı 210 gramdan 250 grama çıkarılarak fiyatı 7 TL'den 10 TL'ye yükseltildi. Vatandaşlar, bu zammın gerekçesini sorgulayarak, "Una, elektrik ve doğalgaza zam yapılmasına rağmen ekmeğe neden zam yapılıyor?" şeklinde tepki gösterdi.

ZAMMIN GERİ ÇEKİLMESİ İSTENİYOR

ekmek-zam-1.jpg

Son zamlarla birlikte Kütahya'da simit 10 TL, poğaça çeşitleri 15 TL ve sade pide ise 20 TL'ye yükseldi. Vatandaşlar, çevre illerdeki fiyatları örnek göstererek, "Eskişehir'de 200 gram ekmek 2.20 TL iken, Kütahya'da 250 gram ekmeğin 10 TL olması kabul edilemez bir durum. Yetkililerin bu zammı tekrar gözden geçirmelerini ve derhal geri çekmelerini talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN