Otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı

Otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı

Şırnak'ta gerçekleşen feci kazada otomobil dereye savruldu. Korkunç olayda 4 kişi hayatını kaybederken araçtaki 1 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde geç saatlerde meydana gelen trafik kazası acı bir tabloya sebep oldu. Uludere Yeşilova Mahallesi'nde gece saat 23.30 sularında yaşanan kazada, kontrolünü kaybeden bir araç dereye uçtu. Olayda, araçta bulunan 5 kişiden 4'ü hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.

OLAY YERİNE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Edinilen bilgilere göre, kaza anında aracı kullanan Ferhat Bilen'in yönetimindeki otomobil, bilinmeyen bir sebepten dolayı yol dışına çıkarak dereye düştü. Kazanın ardından bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Uludere Yeşilova Mahallesi'nde meydana gelen faciada, sürücü Ferhat Bilen ile birlikte Abdulkerim Babat, Melek Soylu ve Haşim Babat hayatını kaybetti. Kazada yaralanan bir kişi ise Uludere Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Yaralının durumuyla ilgili bilgi verilmezken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Uludere Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN