Ümraniye'de silahlı saldırı: 2 yaralı

Ümraniye'de silahlı saldırı: 2 yaralı

Ümraniye’de gece saatlerinde bir aracın önü kesilerek silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1’i ağır 2 kişi yaralanırken, saldırganların olay yerinden kaçtığı belirtildi.

İstanbul'un Ümraniye ilçesi Yukarı Dudullu Mahallesi Necip Fazıl Bulvarı üzerinde, saat 02.30 sularında bir silahlı saldırı meydana geldi. İddiaya göre 34 KH 5727 plakalı aracın önü başka bir araçla kesilip içindeki şahıslara uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olay sonucu 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma ve Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken saldırganların olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

1.jpg

ÇOK SAYIDA MERMİ KOVANI BULUNDU

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede çok sayıda mermi kovanı bulundu. Olay nedeniyle cadde, ekipler tarafından bir süre güvenlik şeridi çekilerek trafiğe kapatıldı. Ekiplerin inceleme çalışmalarının sona ermesinin ardından cadde trafiğe açıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN