Şenol Güneş'ten transfer açıklaması!

Şenol Güneş'ten transfer açıklaması!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Osmanlıspor maçı sonrası transfer haberlerine açıklık getirdi

Güneş, Osmanlıspor maçından sonra önemli bir 3 puan aldıklarının üstünü çizerken, transfer ile ilgili de istediği oyuncuları başkana ilettiğini söyledi.

İşte Şenol Güneş'in açıklamaları...

"İlk yarının son maçında 38 puan yaptık. Puan kaybetsek sıkıntı olurdu. Bizim takımımız 40'ın üzerinde puan toplamalıydı. Bu maçta puan kaybetsek, puan açısından bir sıkıntı olurdu. Osmanlıspor'u burada yenmemiz önemliydi, bana göre haftanın maçıydı."

"Transferle ilgili bütün bilgileri başkanla paylaştım. Onun üzerine spekülasyon yapmıyorum. Şu anda eldeki oyuncularla iyi bir sonuç almaya çalışıyoruz. Tüm düşünceleri başkanla paylaşıyoruz."

Güneş, "Santrafora ihtiyacınız var mı?" sorusu üzerine de "Beni sıkıştırmanız gerekmez, bilgi alamazsınız benden" cevabını verdi.

AZİZ YILDIRIM'IN SÖZLERİ

"Aziz Bey'in sözleri, herkes iyi niyetliyse, ortaya gelip konuşalım. Herkes başkalarını değiştirmesin, önce kendini değiştirsin. Birbirimize bir adım atalım. Bu hem hakemler için, hem de federasyon için geçerli. Daha güzel işler yapmalıyız. İlkeler üzerinden gitmeli. Ben fikirlere açığım, neden olmasın?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN