Seren Serengil neden zorlama hapis cezasını uygulamadı? Gülben Ergen konu hakkında ne dedi?

Seren Serengil neden zorlama hapis cezasını uygulamadı? Gülben Ergen konu hakkında ne dedi?

Seren Serengil Gülben Ergen hakkında çıkan dedikodular ile ilgili konuşma yağına uymayınca Gülben Ergen tarafından dava edildi. Dava sonucunda bir ceza almayan Seren Serengil Gülben Ergen tarafından tekrar aile mahkemesine verilince Seren Serengil 3 gün zorlama hapis cezasına mahkûm edildi. 3 gün zorlama hapis yatacağı için üzgün olan Seren Serengil dün programında veda etti ancak zorlama hapis cezasını henüz uygulayamadı cezaevinin kapısından döndü. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil hakimin verdiği  'Gülben Ergen hakkında konuşmama yasağı'na uymadığı için Gülben Ergen tarafından dava edildi. Davayı ilk aşamada kaybeden Gülben Ergen tekrar aile mahkemesine davada bulundu. Hakimin 3 gün hapis kararı verdiği Seren Serengil ise programında yalnış birşey söylemediğini söylediklerinin arkasında olduğunu belirtti ve ağladı. 

Hakim tarafından gerekçeli kararın henüz yazılmaması sebebiyle cezaevinin kapısından dönen Seren Serengil, dün akşam Arnavutköy'ün en popüler mekanında görüntülendi. Yeşim Salkım, Yaşar İpek ve Ayşe Tolga da Serengil'e destek olmak için yanındaydı.

"KEŞKE BUGÜN GİTMİŞKEN GİREBİLSEYDİM"

Cezaevinin kapısından dönen Serengil, soluğu arkadaşlarının yanında aldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel sanatçı şunları söyledi: "Yorgunum. Keşke bugün gitmişken girebilseydim. Hazırlamıştım kendimi. Kolay bir şey değil, ben her ne kadar güçlü de olsam."

"YEŞİM'İ DE ALMAK DÖNDÜM"

Annesinin hastalandığını söyleyen Serengil, Yeşim Salkım'ın yanına gelmesiyle birlikte esprili şekilde: "Cezaevi yolundan geri döndüm, Yeşim'i almak için nasıl olsa o da gelecek dedim." dedi. Hiç kimseden medet ummayacağım diyen Serengil, "Suçlu değilim çünkü. Herkes bu konuyu işledi, ben de işledim. Dediklerimin de arkasındayım. İftira atmadım." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN