Sinop EMİTT Fuarı’nda

Sinop EMİTT Fuarı’nda

EMİTT 2018 Turizm Fuarı’nda Sinop’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünleri de sergilenecek

EMİTT 2018 Turizm Fuarı, Kültür ve Turizm Bakanlığı sponsorluğunda 25-28 Ocak 2017 tarihleri arasında tur operatörleri, oteller, seyahat acenteleri, turistik tesisler ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.Sinop’un tanıtımının yapılacağı EMİTT 2018 Fuarı; Sinop Valiliği’nin öncülüğünde Sinop Belediye Başkanlığı, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi odası ile sektör temsilcileri katılımıyla gerçekleşecek. Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı’nda, Sinop’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünleri de sergilenecek.

SİNOP/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN