Son dakika! ABD'de okula silahlı saldırı

Son dakika! ABD'de okula silahlı saldırı

ABD'nin Teksas Eyaleti'nin Galveston bölgesinde bulunan Santa Fe Lisesi'ne silahlı saldırı düzenlendi. Olayda 2 kişinin gözaltına alındığı bildirilirken, Amerikan CBS televizyonu saldırıda en az 8 kişinin öldüğünü açıkladı.

ABD'nin güney eyaletlerinden Teksas'ta bir okulda silah sesleri duyuldu. Polis, Houston yakınlarındaki Santa Fe'de yer alan lisede ateş açıldığını doğruladı.

18-05/18/5afef4d55379ff2db0496ad6.jpg

Olayda 1 kişinin gözaltına alındığı bildirilirken, Amerikan CBS televizyonu liseye düzenlenen silahlı saldırıda en az 8 öğrencinin öldüğünü duyurdu.

18-05/18/5afef4e45379ff2934bb06b3.jpg

Ölü sayısının artabileceği belirtiliyor.

 
GÖRGÜ TANIĞI YAŞANANLARI ANLATTI

Bir televizyona telefonla bağlanan bir öğrenci, saldırganın sanat dersinde içeriye girdiğini ve ateş açmaya başladığını söyledi.

18-05/18/sds.jpg

Sınıftaki öğrencilerden biri kanlar içinde yere düştü ve sınıftan tahliye edildi.

TRUMP'TAN İLK AÇIKLAMA

ABD Başkanı Donald Trump, olayla ilgili yaptığı paylaşımda "Teksas'ta okula silahlı saldırı. İlk haberler iyi gözükmüyor. Tanrı hepimizi kutsasın!" ifadesini kullandı.

İKİ KİŞİ GÖZALTINDA

Yerel yetkililer, Houston kentinin güneyinde bir lisede sabah saatlerinde silah sesleri duyulduğunu, olayda ölü ve yaralıların olduğunu söyledi.

18-05/18/5afef4da5379ff2934bb06a3.jpg

ABD basınında yer alan haberlere göre ise olayda en az 8 kişi hayatı kaybetti. Olay yerinde bir kişinin ise gözaltına alındığı ifade edildi.

WASHİNGTON/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN