Son dakika! Erdoğan açıkladı: AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım mı?

Son dakika! Erdoğan açıkladı: AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım mı?' sorusu üzerine, 'Sizin gönüllerinizden geçeni takvim içinde hayata geçiririz' ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"YAPTIRIMLARI DOĞRU BULMUYORUZ"

Erdoğan, ABD'nin İran'a yaptırım kararına ilişkin, "Biz yaptırımları doğru bulmuyoruz. Çünkü bize göre bu yaptırımlar dünyanın dengesini bozmaya yönelik yaptırımlardır. Bunlar, uluslararası hukuka da diplomasiye de aykırı. Emperyal bir dünyada yaşamak istemiyoruz." dedi.

BİNALİ YILDIRIM SORUSUNA YANIT

Başkan Erdoğan, "Yerel seçimlerde AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım mı?" sorusu üzerine, "Sizin gönüllerinizden geçeni takvim içinde hayata geçiririz" ifadelerine yer verdi.

ABD VE YPG'NİN ORTAK DEVRİYESİNE TEPKİ

Erdoğan, terör örgütü YPG ve ABD'nin ortak devriyesi konusunda, "Kabul edilebilir bir şey değil. Sınırda ciddi olumsuzluklara neden oluyor" değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN