Son dakika! Erdoğan: Yaptırımları doğru bulmuyorum

Son dakika! Erdoğan: Yaptırımları doğru bulmuyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'nin İran yaptırımlarına yönelik, "İran'dan 10 milyar metreküp doğalgaz alıyoruz. İran'a yaptırımları doğru bulmuyorum. Dünyanın dengesini bozmaya yönelik adım" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısı sonrasında ABD'nin İran'a yönelik yaptırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan,  "İran yaptırımlarını doğru bulmuyorum. Dünyanın dengesini bozmaya yönelik adım. Uluslararası hukuka da aykırı. Biz İran'dan 10 milyar metreküp doğalgaz alıyoruz" açıklaması yaptı.

'KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL'

Erdoğan, Suriye'de ABD'nin YPG ile ortak  devriye yapmasıyla ilgili olarak, "Kabul edilebilir bir şey değil. Böyle bir durum sınırda ciddi olumsuzluklara neden olur. Sayın Trump'ın bununla ilgili süreci durduracağına inanıyorum" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN