Son dakika! Erdoğan'dan Kudüs oylaması için ilk yorum: Memnuniyetle karşılıyoruz

Son dakika! Erdoğan'dan Kudüs oylaması için ilk yorum: Memnuniyetle karşılıyoruz

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kudüs konusunda BM Genel Kurulu'na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyoruz" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi Twitter hesabından Türkiye ve Yemen'in sunduğu Kudüs tasarısının BM'de 128 ülke tarafından kabul edilmesine ilişkin ,"Kudüs konusunda BM Genel Kurulu’na sunulan karar tasarısının ezici bir çoğunlukla kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Trump yönetiminin, BM Genel Kurulu tarafından gayrı hukukiliği en sarih şekilde ortaya konulan bu talihsiz kararından bir an evvel dönmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı. 

17-12/21/1.jpg

17-12/21/2-1513882533.jpg

17-12/21/3-1513882538.jpg

Kudüs konusunda Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na "İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Zirve Dönem Başkanı" sıfatıyla Türkiye ve "Arap Ligi Dönem Başkanı" sıfatıyla Yemen tarafından sunulan karar tasarısı 128 ülkenin desteğiyle kabul edildi. Tasarıya 'Bağlantısızlar Grubu' da destek verdi.

ANKARA / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN