Son dakika! Fransa’da araç öğrencileri ezdi: 3 yaralı

Son dakika! Fransa’da araç öğrencileri ezdi: 3 yaralı

Fransa'nın Toulouse kentinin yakınlarındaki Blagnac'ta bir aracın kaldırımdaki öğrencilerin üzerine sürüldüğü bildirildi. Olayı soruşturan savcının açıklamasına göre olayın terör saldırısı olmadığı açıklandı.

Le Figaro gazetesinin haberine göre, yerel saatle 16.00 sularında bir araç, Saint-Exupery isimli lisenin önündeki Çinli bir öğrenci grubunun üzerine sürüldü.

Olayda 22 ve 23 yaşlarında ikisi ağır olmak üzere üç öğrenci yaralandı. Araç sürücünün saldırıyı bilinçli bir şekilde gerçekleştirdiği belirtiliyor.

Haberde, sürücünün polislerce yakalandığı ve psikolojik sorunlar yaşadığı kaydedildi.

17-11/10/5a05eb8c7af5070eb4d8ad42.jpg

Fransa'nın güneyindeki Marsilya'nın Saint-Charles metro istasyonunda geçen ay bir saldırgan bıçakla iki kişiyi öldürmüş ve bölgede olağanüstü hal çerçevesinde Sentinelle (nöbetçi) operasyonunda görev yapan askerlerce vurularak öldürülmüştü.

TERÖR BAĞLANTISI YOK

Saldırının terörle bağlantısının bulunmadığı açıklandı.

Savcı Pierre Yves Couilleau, Toulouse kentinde 3 Çin kökenli öğrencinin yaralanmasına neden araç saldırısında, herhangi bir terör bağlantısı bulunmadığını açıkladı. Savcı Couilleau yaptığı açıklamada, 28 yaşındaki saldırganın uyuşturucu kullanma suçundan sicil kaydı bulunduğunu ve şizofren hastası olduğunu belirtti.

PARİS / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN