Son dakika! Kaşıkçı'ya ait vücut parçaları bulundu iddiası

Son dakika! Kaşıkçı'ya ait vücut parçaları bulundu iddiası

İngiliz Sky News'in haberine göre, öldürülen Suudi gazeteci Kaşıkçı'ya ait vücut parçaları bulundu. Kaşıkçı'nın yüzünün tanınmaz hale getirilmeye çalışıldığı öne sürüldü.

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedi ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sky News'te Alex Crawford imzasıyla yayınlanan habere göre, Kaşıkçı'nın cesedine ait vücut parçaları bulundu. Kaynaklar Kaşıkçı'nın parçalara ayrıldığını ve yüzünün tanınmaz hale getirilmeye çalışıldığını belirtti.

KONSOLOSLUK KONUTUNUN BAHÇESİNDE BULUNDU

Habere göre bir kaynak, Kaşıkçı'dan geriye kalanların Suudi konsolosluğuna ait konutun bahçesinde bulunduğunu söyledi.

Öte yandan Çin resmi haber ajansı Şinhua da, Kaşıkçı'nın cesedinin bulunduğunu öne sürmüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada Kaşıkçı'nın cansız bedeninin bulunmadığını söylemiş ve Suudi yetkililerden cesedin yerini açıklamalarını istemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN