Son dakika! Milano'da tren kazası: 2 ölü, 100 yaralı

Son dakika! Milano'da tren kazası: 2 ölü, 100 yaralı

İtalya'nın Milano kentinde bir banliyo treni raylardan çıktı. Kazada en az 2 kişinin hayatını kaybettiği, 100 kişinin yaralandığı bildirildi.

İtalya'nın Milano kentinde bir trenin raydan çıkmasıyla 2 kişinin öldüğü, 10'u ağır olmak üzere yaklaşık 100 kişinin yaralandığı duyuruldu.

İtalyan basınına göre, Cremona'dan Milano'ya giden tren, yerel saatle 07.00 civarında Milano şehir merkezine yaklaşık 15 kilometre mesafedeki Pioltello'da raydan çıkarak devrildi.

Olayda 2 kişi hayatını kaybederken 10'u ağır yaklaşık 100 kişi yaralandı. Vagonların içinde sıkışanlar için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

ÖLÜ VE YARALI SAYISI ARTABİLİR

Şu an için büyük bir sayıda can kaybı yaşanmasa da bölgeden sosyal medya üzeriden paylaşına fotoğraflar kazanın ciddiyetini gözler önüne seriyor.

Cristina Corbetta isimli bir yetkili, kazanın nedeninin tam olarak bilinmediğini söyledi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN