Son dakika! Topçular istasyonunda tramvaylar çarpıştı: Yaralılar var

Son dakika! Topçular istasyonunda tramvaylar çarpıştı: Yaralılar var

Son dakika haberi! İstanbul'da Eyüpsultan Topçular istasyonunda bekleyen bir tramvaya, arkadan bekleyen bir başka tramvay çarptı. Meydana gelen akılalmaz kazada 11 kişi yaralandı.

Topkapı-Habibler hattındaki Topçular durağında bekleyen tramvaya, arkadan gelen bir tramvay çarptı. Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

VATMAN DAHİL 11 KİŞİ YARALANDI

Kazada ilk belirlemelere göre vatmanın da aralarında bulunduğu 11 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

18-03/15/resimid_9165464.jpg

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan, Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan duyuruda, "T4 hattında meydana gelen kaza nedeniyle Topkapı-Şehitlik ve Bosna Çukurçeşme-Mescid-i Selam İstasyonları arasında işletme yapılmakta olup, Demirkapı-Bosna Çukurçeşme istasyonları arası İETT otobüsleriyle işletme yapılmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.

18-03/15/screenshot_2.png

Dün ve önceki gün de Topkapı'da tramvay raydan çıkmıştı. 

18-03/15/resimid_9165692.jpg

18-03/15/top3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN