Ucuz atlatıldı ama bu kaza nasıl yaşandı!

Ucuz atlatıldı ama bu kaza nasıl yaşandı!

Son günlerde sık sık yaşanan tramvay kazalarına bir yenisi daha eklendi. Topkapı-Habibler hattında sefer yapan tramvaya Topçular durağında aynı yönden gelen başka bir tramvay çarptı. Akılalmaz kazada 14 kişi yaralandı.

HABER MERKEZİ/İSTANBUL

İstanbul’da son günlerde yaşanan tramvay kazalarına bir yenisi de dün eklendi. Topkapı-Habibler hattındaki Topçular durağında bekleyen tramvaya, arkadan gelen bir tramvay çarptı. Kazada aralarında vatmanın da bulunduğu 14 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Bu arada Metro İstanbul’un Twitter hesabından yapılan duyuruda “T4 hattında meydana gelen kaza nedeniyle Topkapı-Şehitlik ve Bosna Çukurçeşme-Mescid-i Selam İstasyonları arasında işletme yapılmakta olup, Demirkapı-Bosna Çukurçeşme istasyonları arası İETT otobüsleriyle işletme yapılmaktadır” ifadeleri yer aldı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN