Soylu: Kılıçdaroğlu, 16 Nisan akşamı o arkana tenekeyi takıverecekler, yallah diyecekler

Soylu: Kılıçdaroğlu, 16 Nisan akşamı o arkana tenekeyi takıverecekler, yallah diyecekler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kılıçdaroğlu sana senin dilinle konuşuyorum ben, bu ülkede o adam senin partinde milletvekilliği yapacaksa sen düşkünsün Kılıçdaroğlu, düşkünsün, yazıklar olsun. Ne kadar kendini zorlarsan zorla Kılıçdaroğlu, 16 Nisan akşamı o arkana tenekeyi takıverecekler, yallah diyecekler" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'la ilgili tepki göstererek “Kılıçdaroğlu sana senin dilinle konuşuyorum ben, bu ülkede o adam senin partinde milletvekilliği yapacaksa sen düşkünsün Kılıçdaroğlu, düşkünsün, yazıklar olsun. Ne kadar kendini zorlarsan zorla Kılıçdaroğlu, 16 Nisan akşamı o arkana tenekeyi takıverecekler, yallah diyecekler. Ey Baykal bence bir an önce sahadan çık, çünkü artık patinaj yapmaya başladın"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kağıthane Meydanı'nda vatandaşlara seslendi.

Bakan Süleyman Soylu, “Yüzde 10 barajının üzerine çıkabilmek için musluklardan kan akıtıp, kıymetli kardeşlerimizi tehdit eden birileri var ya, PKK'nın sözde partisi onlar. Musluklardan kan akıtıp, 'eğer oy vermezseniz sonunuz böyle olur' diyen. Çocukların okuluna adam gönderiyorlar da 'annelerinize babalarınıza selam söyleyin eğer oy vermezlerse bizim ne yapacağımızı bilirler' deyip o sabileri ürkütüyorlar, o çocukları ürkütüyorlar. Daha ötesi evlere pusulalar gönderiyorlar tehdit ediyorlar, telefon açıyorlar tehdit ediyorlar, başka ülkelerden başka taraflardan telefon açıp tehdit ediyorlar. Bir kısmına 'aman biz silahı bıraktık bundan sonra siyaset yapacağız, bizi 10 puanın üzerine çıkarın, meclise girelim bakın bundan sonra hiçbir şey yapamayacağız' diyerek kandırıp oy istemeye çalışmışlardır. Yüzde 10'un üzerine çıktılar maskeleri olduğu gibi düştü. Bir söz söylemişti birisi 'TC'yi tükürüğümüzle boğarız' demişti. Şimdi o nerede biliyor musunuz? Acaba tükürüğü var mı yok mu? Ben onu bilmiyorum ama kodeste şimdi. Bu milletin birliğine, bu milletin kardeşliğine, yarınlarına, bu büyük devletin geleceğine ve bu coğrafyada bu medeniyetin yarınlarına kim dil uzatır, kim bu ülkenin birliğine ait anlayışını ortadan kaldırmaya çalışırsa, karşılığını bulmayacağını sanıyorsa yanılıyor. Sadece o mu? Sırtını PYD'ye, PKK'ya yaslayan birisi ne demişti? Şimdi nereye yaslarsa yaslasın, şimdi duvara yaslasın sırtını görelim nasıl yaslayacak" dedi.

“SEN DÜŞKÜNSÜN KILIÇDAROĞLU"

Bakan Soylu, “Bu ülkeyi istila etmeye çalışan Yunan postalından biz size daha uzağız öyle mi? Ondan bizi daha tehlikeli görüyorsunuz. Şapkasında 'evet' yazan insanlar için 'onları İzmir'de Yunan'ı denize döktüğümüz gibi denize dökeceğiz' diyorsunuz. Kılıçdaroğlu, oynuyor, laf ebeliği yapıyor, 'şöyleydi de, böyleydi de' diye. Kılıçdaroğlu sana senin dilinle konuşuyorum ben, bu ülkede o adam senin partinde milletvekilliği yapacaksa sen düşkünsün Kılıçdaroğlu, düşkünsün, yazıklar olsun" şeklinde konuştu.

“YALLAH DİYECEKLER"

Bakan Süleyman Soylu, “Ne kadar kendini zorlarsan zorla Kılıçdaroğlu, 16 Nisan akşamı o arkana tenekeyi takı verecekler, yallah diyecekler" dedi.

“EY BAYKAL"

Süleyman Soylu, “Bir ortağı daha var. Ötekisi kim? FETÖ. Bu nasıl genel başkan oldu? Kasetle, değil mi? Peki kaseti kim yaptı? FETÖ yaptı. Bu kaseti FETÖ'nün yaptığını, kasetle genel başkan olduğunu bütün cihan biliyor mu? Peki sizce bugün niye birlikteler acaba? Adama diyorum ki 'gel İçişleri Bakanlığı'na göstereyim sana'. Adamdan tıs yok. Bu arada Baykal'a diyorum 'sende gel'. Baykal, senin onurun, senin gururun incindi, seni bu adam orada harcadı, birileriyle işbirliği yaptı, FETÖ ile işbirliği yaptı. Güya bizimki de saflık, Baykal'a sahip çıkmaya çalışıyoruz. Konya'da Hüsnü Bozkurt gibi o da bizi denize dökmeye çalışıyor. Yazık Allah'ınızı severseniz yazık. Bu yaşa gelmişsiniz, bu memleketi tanıyorsunuz. Ey Baykal bence bir an önce sahadan çık, çünkü artık patinaj yapmaya başladın" şeklinde konuştu.  

 

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN