Spider Man artık Marvel'de olmayacak | Disney - Sony anlaşmasında son durum nedir?

Spider Man artık Marvel'de olmayacak | Disney - Sony anlaşmasında son durum nedir?

Spider Man artık Marvel'de olmayacak | Disney - Sony anlaşmasında son durum merak ediliyor. Spider Man karakterini paylaşamayan iki şirketin görüşmeleri sürüyor. İki yeni Spider Man filmi yapım aşamasında... İşte detaylar...

Sony ile Disney, Spider Man karakterini paylaşamadı. Marvel Studios artık Spider Man filmi çekemeyecek. Spider-Man: Far From Home’un tekrar gösterime girmesinin ardından yapımcı hakları nedeniyle anlaşmazlık oluştu.

PARA KONUSUNDA DİSNEY VE SONY ANLAŞAMADI

Spider-Man: Homecoming ve Spider-Man: Far From Home filmlerinden küçük bir pay alan Disney, Spider Man karakterini kendi filmlerinde kullanma hakkı almıştı. Şimdi ise solo Spider-Man filmlerinde kazancın yarı yarıya paylaşılması teklifini sunan Disney, Sony'den cevap bile alamadı.

Tüm zamanların en çok kazanan ve 1 milyar doları deviren Spider Man filmi ile ilgili bir Sony temsilcisi açıklama yaptı. Buna göre, sorun yapımcı hakları ve görüşmeler devam ediyor.

İKİ YENİ SPİDER MAN FİLMİ GELİYOR

Spider-Man için iki yeni film geliyor. İki filmde de yönetmen Jon Watts ile Spider-Man'i canlandıran Tom Holland yer alacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN