Belediyede tanıdığın olacak

Belediyede tanıdığın olacak

Bakırköy Belediyesi sıra dışı bir işe imza attı. Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in özel isteği üzerine 100’den fazla çalışanıyla Florya Metin Oktay Tesisleri’nde ağaçlandırma, genel peyzaj, budama, çim biçme ve çevre temizliği gibi işlemler gerçekleştirdi.

Bakırköy Belediyesi sıra dışı bir işe imza atarak özel istekle harekete geçti. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yakın arkadaşı Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nu arayarak Metin Oktay Tesisleri’nde çevre düzenlenmesi, bakım-onarım ve temizlik gibi isteklerde bulundu. Bu talep hemen yerine getirildi. Terim Kerimoğlu’nu arayarak; “Sayın Başkan takım olarak Antalya’da kamptayız. Florya Metin Oktay Tesisleri’ni biz kamptayken bir elden geçirseniz, çevre düzenlemesi, bakım-onarım ve temizlik yaptırsanız” isteğinde bulundu. Belediyelerin normalde yapmadığı şekilde bir ilke imza atan Bülent Kerimoğlu da Park-Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü görevlendirerek gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi. 100’den fazla belediye çalışanı Metin Oktay Tesisleri’nde ağaçlandırma, genel peyzaj, budama, çim biçme ve çevre temizliği işlemlerini gerçekleştirerek tesisleri elden geçirdi. Terim bu çalışmadan sonra Kerimoğlu’nu tekrar arayarak teşekkür etti.

Öte yandan Barcelona, İspanya Kral Kupası son 16 turu rövanş maçında sahasında Celta Vigo’yu 5-0 yenerek çeyrek finale yükselirken, Emre Mor 90 dakika boyunca sahada kaldığı süre boyunca tribünlerin yoğun tepkisiyle karşılaştı. İsmi sık sık Galatasaray’la anılan ve Terim’in de Milli Takım’dan eski öğrencisi Emre için İspanya’nın ünlü AS gazetesinden Clement Garrido çok sert eleştirilerde bulundu. Emre için “felaketin en felaketi” ifadesini kullanan Garrido, “Türk futbolcu hücumda ve savunmada korkunç bir oyun çıkardı” diye yazdı. Emre Mor’un Celta tarihinin en pahalı ikinci transferi olduğunu belirten Garrido, “6 aydır Vigo’da yaşıyor ve hala ortada yok. Bu boş performans endişe verici” dedi.

18-01/13/bakirkoyy.jpg

GALATASARAY VE TURKCELL’DEN DEV İŞ BİRLİĞİ

Galatasaray, taraftarları dijital ortamda bir araya getirecek proje kapsamında Turkcell ile iş birliğine gitti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen ve Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek, ticaret direktörü Ali Öğüdücü, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ile pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı İsmail Bütün’ün katıldığı basın toplantısında, anlaşma imzalandı. Projeyle ilgili bilgi veren Dursun Özbek, “Dünyanın ilk dijital operatörü olan Turkcell ile bir yandan kulübümüze gelir kazandıracak bir yandan da taraftarlarımızın hayatına değer katacak yepyeni projeyi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Kaan Terzioğlu ise, “Böyle bir projede Galatasaray gibi güzide bir kulüple iş birliği yapmak, bu vizyonun parçası olmak bizi çok mutlu ediyor” diye konuştu. Türkler yeterince çalışmıyor.

18-01/13/dtgcpibxuaeeivz.jpg

Başakşehir’in Fransız yıldızı Gael Clichy, şampiyonluk yolundaki en büyük rakiplerinin yine kendileri olduğunu söyledi. Başakşehir’e şampiyonluklar yaşamaya ve kupalar kazanmaya geldiğini söyleyen Clichy, “Türk futbolcuların daha fazla çalışması gerekiyor. Tabii ki ukalalık yapamam ama bence Türklerin çalışması yeterli değil” dedi.

18-01/13/dtgcok0xkaavqwh.jpg

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN