Beşiktaş yeni defansını İspanya'ya buldu! 6 milyon euroluk savunmacı imzayı atıyor...

Beşiktaş yeni defansını İspanya'ya buldu! 6 milyon euroluk savunmacı imzayı atıyor...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, transfer harekatına başladı. Kartal, gözünü İspanya'ya dikti.

Fernando Santos ile yaşadığı ayrılık sonrasında sezonu Serdar Topraktepe ile tamamlama kararı alan Beşiktaş, bir yandan teknik adam arayışlarını sürdürürken bir yandan da transfer operasyonu için çalışmalara başladı.

Tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan siyah-beyazlı ekip, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesinde yer almak hedefiyle iddialı bir takım kurmayı planlıyor. Sezon sonunun yaklaşmasıyla takviye operasyonuna başlayan Beşiktaş, gözünü İspanya'ya dikti.

Bu sezon 5 farklı teknik adam ile çalışarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, gelecek sezon iddialı bir takım kurmayı hedefliyor. Transferde önceliği savunma hattına veren siyah-beyazlı ekip İspanya seferine çıkmaya hazırlanıyor.

A Spor'da yer alan habere göre; Masuaku'nun sık sık sakatlanması nedeniyle sol bek pozisyonuna takviye yapma kararı alan Beşiktaş, La Liga ekibi Las Palmas formasını terleten savunma oyuncusu Sergi Cardona'ya kancayı taktı.La Liga side leading the way for Las Palmas left-back Sergi Cardona - Football España

Siyah-beyazlı yöneticilerin 24 yaşındaki futbolcunun menajeri ile önümüzdeki günlerde bir araya geleceği ve transfer şartlarının masaya yatırılacağı öğrenildi.

İspanyol ekibiyle sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve boşa çıkacak yıldız oyuncunun da takımdan ayrılmayı planladığı ve Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi. Güncel piyasa değeri 6 milyon euro olan 24 yaşındaki savunma oyuncusu, bu sezon İspanyol ekibinde 32 karşılaşmada görev alırken 1 gol 2 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN