Bonucci'den Fenerbahçe'ye şok: Olaylı şekilde ayrılıyor! Dünya yıldızının kalbi kırık...

Bonucci'den Fenerbahçe'ye şok: Olaylı şekilde ayrılıyor! Dünya yıldızının kalbi kırık...

Şampiyonluk şansını şansa bırakmak istemeyen Fenerbahçe'ye, ocak ayında transfer ettiği Lenoardo Bonucci'den kötü haber geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Leonardo Bonucci ile ilgili transfer iddiası sosyal medyada gündem oldu.

BONUCCI, FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Devre arasında Union Berlin'den transfer edilen 37 yaşındaki stoperin sarı-lacivertliler'den ayrılmaya karar verdiği öne sürülürken, yeteri kadar süre alamaması nedeniyle huzursuz olduğu öğrenildi.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Leonardo Bonucci'nin bu nedenle ABD futbol ligi MLS'ten bir ekiple görüştüğü ve prensipte anlaştığı iddia edildi.

EURO 2024'TE OYNAMAK İSTİYOR

Union Berlin Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Leonardo Bonucci'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynayabilmek için Fenerbahçe'ye transfer olduğunu açıklamıştı.

Dünya yıldızı futbolcunun Fenerbahçe'de şans bulamadığı için takımdan ayrılacağı ve son kez Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynamayı çok istediği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN