Fenerbahçe Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri belli oldu! Derbi öncesi son dakika haberler

Fenerbahçe Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri belli oldu! Derbi öncesi son dakika haberler

Fenerbahçe Beşiktaş maçının muhtemel 11'leri belli oldu. Süper Lig'in 6. hafta kapanış maçı derbiye sahne olacak. Fenerbahçe ile Beşiktaş 24 Eylül Pazartesi akşamı Kadıköy'de kozlarını paylaşacak. Derbi maç öncesinde takımlardan son dakika gelişmelerini ve maçın muhtemel 11'lerini haberimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Fenerbahçe Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri belli oldu. Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta son maçında Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı konuk edecek. Dev karşılaşma öncesinde iki takım da son hazırlıklarını bugün yapacak ve yarınki maçı beklemeye başlayacak. Fenerbahçe Beşiktaş maçından son dakika haberleri, takımların muhtemel 11'lerini ve derbi maçın istatistiklerini karar.com'dan görebilirsiniz.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan- Şener, Neustadter, Skrtel (Reyes), Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Eljif Elmas, Ayew, Benzia, Slimani
SAKAT: Tolga
CEZALI: Yok 

BİLET FİYATLARI: Fenerium Alt F 325 TL, Fenerium Alt G 270 TL, Fenerium Alt H 230 TL, Fenerium Üst E    165 TL, Fenerium Üst H-I 130 TL, Misafir Tribünü 150 TL

BEŞİKTAŞ: Karius- Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Quaresma, Ljajic, Babel, Larin 
SAKAT: Adriano
CEZALI: Medel

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇINDA SON DURUM

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında yarın sahasında Beşiktaş'la karşılaşacak. Ülker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemlik görevini ise Alper Ulusoy üstlenecek.

Süper Lig'e tarihinin en kötü başlangıcını yaparak ilk 4 maçta 3 yenilgi alan sarı-lacivertliler, geçen hafta Atiker Konyaspor'u deplasmanda yenerek galibiyet özlemine son verdi.

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi D Grubu ilk maçında Hırvatistan deplasmanında Dinamo Zagreb'e 4-1 gibi farklı bir skorla yenilen Fenerbahçe, derbide kazanarak taraftarına bu yenilgiyi unutturmak istiyor. Ligde 5 haftada 6 puan alabilen Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 4 puan gerisinde bulunuyor.

SKRTEL'İN DURUMU 

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Martin Skrtel'in durumu yapılacak son antrenmanın ardından belli olacak. Milli maçlar arasından sakat dönen ve son iki resmi müsabakayı kaçıran Hasan Ali Kaldırım, takımla çalışmalara başladı. Hasan Ali Kaldırım'ın, İsmail Köybaşı'nın yerine ilk 11'de oynaması bekleniyor.

Antrenmanda geçirdiği sakatlık nedeniyle Dinamo Zagreb maçında oynayamayan Skrtel'in derbiye yetişmesi için yoğun bir çalışma yapılıyor. Slovak futbolcunun derbide forma giyememesi durumunda ilk 11'de sahaya Diego Reyes'in çıkacağı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde ayrıca yeni transfer Tolga Ciğerci'nin uzun süreli sakatlığı bulunuyor. Teknik direktör Phillip Cocu'nun Beşiktaş derbisinde kalede yeni transfer Harun Tekin ile son maçlarda yedeğe çekilen deneyimli file bekçisi Volkan Demirel arasında tercih yapması bekleniyor.

25 YIL SONRA ÜST ÜSTE YENİLGİ TEHLİKESİ

Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı yarın yenilirse 25 yılı aşkın bir süre sonra ligde iç sahada üst üste ikinci kez maç kaybedecek. Sarı-lacivertliler, Türkiye'nin en üst düzey liginde taraftarı önünde üst üste 2 maç, son olarak 1992-1993 sezonunda yitirdi.

Söz konusu sezonda Fenerbahçe, sahasında 23. haftada Trabzonspor'a (20 Mart 1993), 25. haftada ise Galatasaray'a (11 Nisan 1993) mağlup olarak taraftarını üzmüştü. Aradan geçen 25 yılı aşkın sürede ligde sahasında üst üste 2 yenilgi yaşamayan Fenerbahçe, derbide bu istatistiğin tekrarlanmaması için de mücadele edecek.

COCU'NUN KOZLARI; SLIMANİ, AYEW VE BENZIA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Dinamo Zagreb deplasmanında dinlendirdiği Andre Ayew, Islam Slimani ve Yassine Benzia'yı Beşiktaş derbisine sakladı. Hollandalı teknik adamın forvette kullanmayı düşündüğü Ayew, Slimani ve Benzia sarı-lacivertli takımın önemli silahları haline geldi. Yaptığı toplantılarla oyuncularına Beşiktaş derbisinin önemini anlatan Cocu, bu üç oyuncuyla daha yakından ilgilenerek stadı dolduracak sarı-lacivertli taraftarın önünde Kadıköy'den galip ayrılmak istiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Beşiktaş maçına şu 11'le çıkması bekleniyor: "Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Eljif Elmas, Ayew, Benzia, Slimani"

BEŞİKTAŞ 14 YILDIR KAZANAMIYOR

Siyah-beyazlı ekip, lig maçlarında Kadıköy'deki son galibiyetini 17 Nisan 2005 yılında aldı. Türk futbol tarihine geçen ve hafızalardan silinmeyen karşılaşmada Beşiktaş rakibini 4-3 mağlup etmişti. Bu maçtan sonra oynanan 14 derbide ise Beşiktaş'ın galibiyeti bulunmuyor. 14 maçta Fenerbahçe 9 kez sahadan galip ayrılırken, 5 maçta ise taraflar eşitliği bozamadı.

SON 6 DERBİDE 12 KIRMIZI KART

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmalarda tansiyon bir hayli yüksek geçiyor. Son 6 derbide iki takım oyuncuları 12 kez kırmızı kart gördü. İki takımın Süper Lig ve Türkiye Kupası müsabakalarında sahaya çıktığı son 6 maçta toplamda 12 kez kırmızı kart çıkarken, bunların 6'sını Fenerbahçe, 6'sını ise Beşiktaş gördü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN