Fenerbahçe'nin ele avuca sığmayan 10 numarası için tam 35 kulüp Olympiakos maçına geldi

Fenerbahçe'nin ele avuca sığmayan 10 numarası için tam 35 kulüp Olympiakos maçına geldi

(FENERBAHÇE HABERLERİ / SPOR HABERLERİ) Sezon başında oynadığı futbolla taraflı tarafsız tüm sporseverlerin beğenisini kazanan ve Avrupa devlerinin transfer listesine giren yıldız oyuncu için tam 35 kulübün Olympiakos maçına geldiği ortaya çıktı.

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski gösterdiği performansla birlikte Avrupa'nın yakın takibine alındı. Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına veda ettiği Olympiakos maçında da izlenen Polonyalı on numara için talip olan takımlar netlik kazandı.

TOTTENHAM SZYMANSKİ'Yİ İSTİYOR

Fanatik'in haberine göre; Premier Lig devlerinden Tottenham'ın Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. Tottenham'ın hedefindeki yıldızın Sebastian Szymanski olduğu aktarıldı.

ge8dytxwwaadqx6.jpg

Londra ekibinin, 24 yaşındaki on numarayı Feyenoord forması giydiği dönemden bu yana izlediği vurgulandı. Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe'de gösterdiği performansın Tottenham'ı ikna ettiği kaydedildi.

LO CELSO'NUN YERİNE SZYMANSKİ

Giovanni Lo Celso ile yollarını ayırmaya hazırlanan Totttenham'ın Sebastian Szymanski'yi transfer ederek kadrosunu güçlendirmek istediği belirtildi. Tottenham'ın Polonyalı on numara için sezon sonundaki ilk teklifinin 20 milyon euro olacağı kaydedildi.

giyusxmxuaa1q6z.jpg

Sebastian Szymanski için Bayer Leverkusen ve Napoli'nin de devrede olduğu vurgulandı. Napoli ve Bayer Leverkusen'in Fenerbahçe ile Polonyalı yıldız için pazarlık masasına oturmasının beklendiği belirtildi.

12 GOL 17 ASİST

24 yaşındaki on numara sezon başında imza attığı Fenerbahçe'de 49 müsabakada forma şansı buldu. Sebastian Szymanski bu mücadelelerde 12 gol atma başarısı gösterdi. Polonyalı yıldız, takım arkadaşlarına 17 asist yaptı.

Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 24 yaşındaki on numaranın güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

9 MİLYON 750 BİN EURO'YA GELMİŞTİ

Legia Varşova altyapısında yetişen Sebastian Szymanski ardından Dinamo Moskova'ya imza attı. 2022-2023 sezonunda Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen Polonyalı on numara, sezon başında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe, Sebastian Szymanski için Dinamo Moskova'ya 9 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödedi.

gkrdgqnxeaamyx4.jpg

SZYMANSKİ 3 AYDIR GOL ATAMIYOR

Fenerbahçe yazarlarından Serdar Ali Çelikler Szymanski için 'Skorer' değil açıklaması yapmış ünlü yorumcu bu analizinden sonra sosyal medyada oldukça eleştirilmişti. Ocak ayından beri gol sevinci yaşayamayan Szymanski zamanla Serdar Ali Çelikler'i haklı çıkarırken, tecrübeli futbolcunun Olympiakos maçını da boş geçmesi dikkatlerden kaçmadı.

gld9fgzwaaafwb8.jpg

Fenerbahçe-Olympiakos karşılaşmasında 35 kulüp scoutu başta Szymanski olmak üzere Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Osayi Samuel gibi yıldızları takip ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN