Galatasaray, Karabük'te coşkuyla karşılandı

Galatasaray, Karabük'te coşkuyla karşılandı

Galatasaray, Kardemir Karabükspor'la yarın oynayacağı karşılaşma için konaklayacağı Safranbolu'ya geldi. Sarı kırmızılı takımı yüzlerce taraftar coşkulu bir şekilde karşılama düzenledi.

Galatasaray, Kardemir Karabükspor'la yarın oynayacağı karşılaşma için konaklayacağı Safranbolu'ya geldi. Sarı kırmızılı takımı yüzlerce taraftarı coşkuyla karşıladı.

MÜCADELE SAAT 19:00'DA

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda yarın saat 19.00’da Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, akşam saatlerinde otobüsle Safranbolu'ya geldi. Sarı kırmızılı takımın konaklayacağı otelin önünde bekleyen yaklaşık 300 taraftar, meşaleler yakıp futbolculara sevgi gösterisinde bulunarak tezahürat yaptı. Taraftarlar, cep telefonlarıyla futbolcuların fotoğraflarını çekmek için birbirleriyle yarıştı. Futbolcular otele girdikten sonra taraftarlar olaysız dağıldı.

Galatasaray’ın kafilesinde şu isimler yer aldı:

Fernando Muslera, Ahmet Çalık, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Lukas Podolski, Martin Linnes, Garry Rodrigues, Cenk Gönen, Bruma, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Sabri Sarıoğlu, Birhan Vatansever.

KARABÜK / DHA

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN