Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi! Aslan'a 77 milyon euroluk süper yıldız orta saha! Yer yerinden oynayacak...

Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi! Aslan'a 77 milyon euroluk süper yıldız orta saha! Yer yerinden oynayacak...

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğunu yaşamayı hedefleyen Galatasaray, 77 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek sezonun planlamasını yapan Galatasaray, 77 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı. Aslan, tarihi transfer hamlesi için kolları resmen sıvadı.

Geçen sezonun yaz transfer döneminden bu yana kadrosuna yıldız isimleri katarak taraftarlarını heyecanlandıran Galatasaray, bu kez gözünü 77 milyon euroluk süper yıldıza dikti. Bu sezon orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, 77 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Fotomaç'ın haberine göre; Süper Lig'in lideri Galatasaray, kış transfer döneminde de gündemine gelen İtalyan orta saha oyuncusu Jorginho'yu sezon sonunda kesin olarak kadrosuna katmayı hedefliyor.

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan İtalyan orta saha oyuncusunun transferinde elini çabuk tutmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 32 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun menajeriyle şimdiden temasa geçti. İngiliz devi Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan İtalyan orta saha bu sezon İngiliz devinin forması altında 28 maçta görev alırken takımına gol 1 asistlik katkı sundu.

Adı Juventus ile anılan Jorginho transfer söylentileri ve Chelsea'deki geleceğiyle ilgili konuştu | Goal.com Türkçe​​​​​​​

Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 77 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN