Galatasaray'ın Josue Pesqueira ile anlaştığı iddia ediliyor

Galatasaray'ın Josue Pesqueira ile anlaştığı iddia ediliyor

Portekiz basını, Galatasaray'ın Porto'nun orta saha oyuncusu Josue Pesqueira ile yıllığı 1 milyon Euro'dan anlaştığını yazdı.

Portekiz basınından Galatasaray'la ilgili transfer iddiası geldi. A Bola'ya göre sarı kırmızılı takım, bonservisi Porto'da bulunan Josue Pesqueira ile el sıkıştı.

YILLIK 1 MİLYON EURO

Sabah'ın haberine göre Galatasaray'ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile yıllık 1 milyon Euro'ya anlaşmaya vardığı belirtildi. Ayrıca Cimbom'un her galibiyette de Josue'ye 15 bin Euro prim verileceği duyuruldu.

BRAGA DA TEKLİF YAPTI

Öte yandan Braga'nın da Porto'ya Josue için teklif yaptığı, Porto'nun da hem Galatasaray hem de Braga'dan gelen teklifleri değerlendirmeye almak üzere süre istediği yazıldı.

Ülkemizde Bursaspor forması giyen ve oynadığı futbolla beğeni toplayan Portekizli orta saha oyuncusu geçen sezonu Braga'da kiralık olarak geçirmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN