Bragalı Josue: Galatasaray'da oynamak istiyorum

Bragalı Josue: Galatasaray'da oynamak istiyorum

Porto'nun Alex Telles transferinde Galatasaray'a önerdiği futbolcular arasında olan Josue Pesqueira transferiyle ilgili kararını verdi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Braga'da geçiren futbolcu futbol hayatını Sarı-Kırmızılılarda sürdürmek istediğini ifade etti.

Galatasaray'ın Porto'ya gönderdiği Telles transferinde sarı kırmızılılara önerilen Josue Pesqueira, Portekiz basınına göre bonservis sorununun çözülmesini bekliyor.

GALATASARAY'DAN HABER BEKLİYOR

A Bola'nın haberine göre Porto ile yeni sözleşme imzalamak istemeyen futbolcunun Braga'dan gelen teklifi de geri çevirdiği aktarılırken Sarı-Kırmızılılardan haber beklediği ifade edildi.

1 MİLYON EUROYA EL SIKIŞTILAR

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre Josue'nin Galatasaray'la yıllık 1 milyon eurodan anlaşma sağladığı da aktarıldı. Portekiz basını Josue'nin takımdan ayrılacak olması sebebiyle Porto'nun hazırlık kampı kadrosundan çıkartıldığını da okuyucularına duyurdu.

16-07/31/img_770x433-2016_03_08_01_25_26_1073962.jpg

HAMZA HAMZAOĞLU BEĞENMEDİ

Josue geçtiğimiz sezonun başında Bursaspor'a kiralanmıştı. Yeşil beyazlılarda 14 maça çıkan orta saha oyuncusu 2 asist yapabilmiş ve teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun kadroda düşünmemesi sebebiyle takımdan ayrılmıştı. Portekiz'e döndükten sonra Braga ile anlaşan Portekizli futbolcu yeni takımında 12 lig maçında 2 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN