İşte rakiplerimiz

İşte rakiplerimiz

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Rus temsilcisi Zenit oldu. Galatasaray'ın rakibi ise Benfica oldu. Temsilcilerimiz ilk maçlarını evinde oynayacak.

UEFA Avrupa Ligi kurasında 2. torbada yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleri belli oldu. Temsilcilerimiz ilk maçlarını Türkiye'de oynayacak ikinci maçlar ise deplasmanda. Son 32 turu ilk maçları 12-14 Şubat, rövanşları ise 20-21 Şubat 2019 tarihlerinde yapılacak.

İşte UEFA Avrupa Ligi'ndeki eşleşmeler:

FENERBAHÇE - ZENIT

GALATASARAY - BENFICA

VIKTORIA PLZEN - DINAMO ZAGREB

CLUB BRUGGE - SALZBURG

RAPID WIEN - INTER

SLAVIA PRAG - GENK

KRASNODAR - BAYER LEVERKUSEN

ZURICH - NAPOLI

MALMÖ - CHELSEA

SHAKHTAR DONETSK - EINTRACHT FRANKFURT

CELTIC - VALENCIA

RENNAIS - REAL BETIS

OLYMPIACOS - DINAMO KIEV

LAZIO - SEVILLA

SPORTING LIZBON - VILLAREAL

BATE BORISOV - ARSENAL

ZENIT GRUBU LİDER BİTİRDİ

Fenerbahçe'nin rakibi Zenit, ön eleme oynayarak katıldığı UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamladı. Rusya'nın güçlü temsilcileri arasında yer alan Zenit, her yıl Avrupa'da mücadele eden bir takım. Kendi liginde de şu anda lider durumda bulunan Zenit, Fenerbahçe'yi zorlayacak güçte bir rakip.

YİNE BENFICA!

Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3'üncü olarak tamamladığı için UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Benfica, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için 2 ön eleme oynamıştı. Benfica bu elemelerden ilkinde Fenerbahçe'yi elemişti. Portekiz Ligi'nin iki güçlü temsilcisinden biri olan Benfica şampiyonluk yarışından kopmamış olmasına karşın kendi liginde 4'üncü sırada yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN