Osayi Samuel'den yeni açıklama: ''Maçı durdurmalılardı''

Osayi Samuel'den yeni açıklama: ''Maçı durdurmalılardı''

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olayların yankıları devam ediyor. Sarı-Lacivertli ekibin futbolcusu Osayi Samuel, söz konusu olaylarla alakalı yeni bir açıklama yaptı. Osayi, karşılaşmanın hakeminin maçı durdurması gerektiğini belirtti.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında çıkan olaylar konuşulmaya devam ediyor. Olayların başrolünde yer alan Osayi Samuel, bugün yeni bir açıklama yaptı.

TARAFTARLARDA ÖLDÜRÜCÜ MADDELER VARDI

e2f52bab37f34bbb95a066b8e9343258.jpg

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Osayi Samuel, Soccernet Nigeria'ya verdiği demeçte, ''Trabzonspor maçını durdurmalılardı. Livakovic'e yabancı madde isabet etti ve kanaması vardı. Bundan dakikalar sonra frikik oldu ve golü buldular. Kendimizi savunmak zorundaydık. Bu nerede olursa olsun kabul edilemez. Oyuncular kendini korumak zorundaydı çünkü bazı taraftarların elinde yaralayıcı - öldürücü maddeler vardı. Eğer oyuncularımızdan birine bile bir şey olsaydı problem kulüplerin değil, ligin olacaktı. Oyuncular güvende hissetmedikleri ve zarar görebilecekleri bir yere geri dönmek istemeyeceklerdi. Sahaya yabancı madde atılması sadece Türkiye'de olmuyor, her yerde oluyor ama bu ileri gittiği anda hakemler maçı durdurmalıydı'' ifadelerini kullandı.

Öte yandan TFF, 2 hafta geçmesine rağmen henüz PFDK sevklerini gerçekleştirmedi. Süreç hala devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN