Rıza Çalımbay'dan sürpriz açıklama: Milli takımda adımın geçtiğini duyuyorum! Teklif gelirse kabul edecek

Rıza Çalımbay'dan sürpriz açıklama: Milli takımda adımın geçtiğini duyuyorum! Teklif gelirse kabul edecek

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra, "Bu sezon bitmeden mutlaka takım çalıştıracağım" diyen Rıza Çalımbay, gözünü milli takımlara çevirdi. Bir ülkenin milli takımı için adı geçen ünlü teknik direktör, teklif gelirse sıcak baktığını söyledi. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Sivasspor ile yollarını ayıran ve 2023 Kasım ayında Beşiktaş'ın başına gelen teknik direktör Rıza Çalımbay'ın siyah-beyazlı takımdaki serüveni kısa sürdü. Aktif olarak bir kulübü çalıştırmayan 61 yaşındaki teknik direktör, Azerbaycan'dan teklif beklediğini açıkladı.

"MİLLİ TAKIMDA ADIMIN GEÇTİĞİNİ DUYUYORUM"

Ajansspor'da yer alan habere göre, Rıza Çalımbay, "Azerbaycan Milli Takımı'ndan resmi bir teklif gelmedi ancak teknik direktörlük görevi için adımın geçtiğini duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden deneyimli teknik direktör, "Kendilerinin 1-2 gün içinde beni arayacaklarını düşünüyorum. Teklif gelmesi halinde görev yapmaya sıcak bakarım" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN