Salih Uçan'ın yeni adresi şaşırttı! Fener'den Beşiktaş'a gitmişti... Şimdi başka bir ezeli rakibe gidiyor

Salih Uçan'ın yeni adresi şaşırttı! Fener'den Beşiktaş'a gitmişti... Şimdi başka bir ezeli rakibe gidiyor

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Salih Uçan'ın yeni adresi şaşırttı. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a transfer olan Salih Uçan, performansıyla futbol gündeminde konuşulan isimlerden oldu. Ezeli rakibinden Beşiktaş'a transfer olan Uçan'ın yolculuğu yeni bir ezeli rakibe oluyor. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Fenerbahçe'den geçtiğimiz sezonlarda Beşiktaş'a transfer olan Salih Uçan 74 kez forma giyme şansı buldu. Ezeli rakipler arasındaki transferin ardından Uçan yeni adresini buldu. Uçan, bir başka ezeli rakibe transfer oluyor. İşte transfer detayları...

SÖZLEŞMESİ SONA ERDİ

Fenerbahçe'den İtalya'ya oradan da ezeli rakip Beşiktaş'a geçiş yaparak futbol kariyerinde önemli bir adım atan Salih Uçan, şimdi de Süper Lig'in güçlü ekiplerinden biriyle anılıyor.

Türk futbolunun deneyimli orta saha oyuncularından Salih Uçan, transfer piyasasında yine gündemin zirvesine oturdu. Geçtiğimiz sezonları Beşiktaş'ta geçiren ve siyah-beyazlı takımda önemli bir rol üstlenen Uçan, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte yeni bir takım arayışında.

3579882-1200x627.jpg

BEŞİKTAŞ'TAN AYRILIK VAKTİ

Beşiktaş ile yaşadığı hayal kırıklığı dolu sezonun ardından, siyah-beyazlı kulübün kadroda revizyona gitme kararı alması, Salih Uçan'ın da takımdaki geleceğinin belirsizleşmesine neden oldu. KARAR'ın edindiği bilgiye göre kulüp, gelecek sezonun yapılanması kapsamında, 30 yaşındaki orta saha oyuncusu ile yollarını ayırma kararı aldı.

1461973.jpg

KARADENİZ'İN YENİ YILDIZI

Trabzonspor, transferde hız kesmiyor ve Salih Uçan'ı kadrosuna katmak için harekete geçti. Beşiktaş'ta sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Uçan, Trabzonspor'un gelecek sezona dair planlarında önemli bir yer tutuyor. Karadeniz ekibinin, tecrübeli oyuncuyu renklerine bağlamak üzere olduğu konuşuluyor.

SAHALARDAKİ İZ BIRAKAN PERFORMANS

Salih Uçan, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması altında tüm kulvarlarda toplamda 31 maça çıktı. Bu maçlarda 4 gol atma başarısı gösteren Uçan, ayrıca takım arkadaşlarına 5 asist yaparak önemli katkılarda bulundu. Beşiktaş'taki bu istikrarlı performansı, onu Trabzonspor'un transfer listesinin başına taşıdı.

t25-besiktasta-salih-ucan-sur-963.webp

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Fenerbahçe'den Roma'ya oradan da ezeli rakip Beşiktaş'a ve oradan da Trabzonspor'a... Salih Uçan'ın futbol kariyerindeki bu yeni sayfa, hem oyuncu hem de Trabzonspor için yeni başarı hikayeleri yazma potansiyeli taşıyor. Karadeniz ekibi, Uçan'ın transferiyle orta saha gücünü artırmayı ve gelecek sezonlara daha güçlü bir kadroyla girmeyi hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN