Skrtel'dan küfür isyanı

Skrtel'dan küfür isyanı

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Martin Skrtel ülkesi Slovakya'nın basınına flaş açıklamalarda bulundu. Krasnodar maçı sonrası küfürlü protestolarla karşılaştığını söyledi.

Turgay Şeren Sezonu'nda İngiltere'nin Liverpool takımından transfer edilen, Martin Skrtel, Slovak basınına önemli açıklamalar yaptı. Deneyimli oyuncu, ''Sosyal medya üzerinden büyük tepki gösterdiler. Hayal kırıklığına uğradım". açıklamasında bulundu. Skertel, Fenerbahçe - Krasnodar karşılaşmasında küfürlü protestolarla karşılaştığını ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

34 MAÇTA FORMA GİYDİ

Slovak oyuncu, Spor Toto Süper Lig 2016/2017 Sezonu'nda 20'si lig, 3'ü Türkiye Kupası, 9'u UEFA Avrupa Ligi ve 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 34 maçta forma giydi.

Ligde ve kupada 1'er gol atmayı başaran Skrtel, bu maçlarda 4'te asist yaptı. Martin Skrtel çıktığı 34 maçta 9 sarı kart gördü. 32 yaşındaki oyuncu, daha önce Trencin, Zenit St. Petersburg ve Liverpool formalarını giymişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN