Fatih Terim bu kez Fransızca konuştu

Fatih Terim bu kez Fransızca konuştu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 10 Haziran'da Fransa'da düzenlenecek EURO 2016 öncesi Eurosport'a konuk oldu. Daha önce İngilizce basın toplantısı düzenleyen Fatih Terim, bu kez de Fransızca konuştu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Avrupa Şampiyonası öncesi verdiği röportajda Fransızca konuştu. 10 Haziran’da Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 öncesi Eurosport’a konuşan Fatih Terim, Fransızca konuştu.

İŞTE O ANLAR

Röportajda; basın mensuplarından, teknik adamlardan ve taraftarlardan gelen soruları yanıtlayan Terim “Fransızca biliyor musunuz?” sorusuna Fransızca konuşarak cevap verdi. Daha önce, bir basın toplantısında İngilizce yaptığı açıklamalarla gündem olan Fatih Terim’in Fransızcası da sosyal medyada İngilizcesiyle karşılaştırıldı.

TERİM'İN İNGİLİZCE KONUŞMASI GÜNDEM OLMUŞTU

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN