TFF'den EURO 2024 öncesi Schengen hatırlatması

TFF'den EURO 2024 öncesi Schengen hatırlatması

TFF, Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmak isteyen Türk vatandaşlarının Schengen vizesi almaları gerektiğini hatırlattı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) katılacak Türk taraftarlar için bir duyuruda bulundu. Almanya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran - 14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya gitmek isteyen Türk vatandaşlarının Schengen vizesi almaları gerektiği hatırlatıldı.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, turnuvanın yapılacağı Almanya'daki 10 şehirde A Milli Takımımız da mücadele edecek. Vatandaşlarımızın, bu büyük futbol şölenini yerinde izleyebilmeleri için geçerli bir Schengen vizesine sahip olmaları şart.

VİZE BAŞVURULARINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

TFF, geçerli bir Schengen vizesi bulunmayan vatandaşların başvurularını zamanında yapmaları için uyarılarda bulundu. Almanya'nın İstanbul Başkonsolosluğu, Türk pasaportuyla seyahat edecek maç bileti sahipleri için özel bir süreç oluşturdu. Bu özel süreç kapsamında, Schengen vizesi başvurularının yalnızca İstanbul Başkonsolosluğu'na şahsen yapılabileceği belirtildi.

Başvuru sürecinde, maç bileti numarası ve rezervasyon referans numarasının gerektiği ifade edildi. Bu bilgilere, UEFA Bilet Portalı'ndaki 'Sipariş Geçmişi' sekmesinden ulaşılabileceği kaydedildi.

Olasi teknik problemler ve diğer sorular için destek hizmeti de sağlanacak. Taraftarlar, https://support.tickets-euro2024.uefa.com/hc/en-us adresi üzerinden gerekli yardımı alabilecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN