Sultangazi'deki cinayette şüpheliler adliyeye sevk edildi

Sultangazi'deki cinayette şüpheliler adliyeye sevk edildi

Sultangazi'de ormanlık alanda bulunan erkek cesediyle ilgili devam eden soruşturmada işlemlerin tamamlanmasının ardından, cinayet şüphesiyle dört kişi adliyeye sevk edildi. Ölüm talimanıtını ise şüphelilerin arasında yer maktulün eşi İ.G.'nin verdiği öne sürüldü.

Sultangazi'de 10 Aralık günü 39 yaşındaki Behçet G.'nin ormanlık alanda cesedinin bulunmasının ardından yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Ölüm talimatını maktulün eşinin verdiği öne sürüldü

Sultangazi'de ormanlık alandaki cinayete ilişkin gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Maktul Behçet G'nin eşi İ.G. ile onun arkadaşları İ.Ç. ve eşi S.Ç'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Cinayet talimatını İ.G'den aldıklarını öne süren İ.Ç'nin, emniyetteki ifadesinde, "2 bin lira tabanca parasını İ.G. verdi ve cep telefonuyla açık hat aldı. 'Eğer kocamı öldürürseniz size daha fazlasını alırım' dedi ve bize daire ile araba vadetti. Kocamla karar verip Behçet G'yi öldürdük" dediği kaydedildi. İ.G'nin ise "Ben 'kocamı öldürün' demedim, çok dayak yediğim için sadece bana muhtaç olacak şekilde sakat bırakmalarını istedim" diyerek iddiaları reddettiği belirtildi.

Katil zanlısı susma hakkını kullandı

Behçet G'yi öldürdüğü iddia edilen S.Ç'nin ise susma hakkını kullandığı bildirildi. Şüpheliler Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

Sultangazi Kent Ormanları'nda Behçet G'ye ait cesedin bulunmasının ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlatmıştı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, ormanlık alana giriş yapan Behçet G'nin bir kadınla görüştüğünü, ardından arkasından gelen bir kişi tarafından silahla vurularak öldürüldüğünü belirlemişti. Görüntülerden kimlikleri tespit edilen İ.Ç. (26) ve eşi S.Ç. (30) ile İ.Ç'nin cinayet talimatını aldıklarını öne sürdüğü Behçet G'nin eşi İ.G. gözaltına alınmıştı.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN