Tahir Elçi'nin ayağının altında duran silah, saldırgana ait

Tahir Elçi'nin ayağının altında duran silah, saldırgana ait

Silahlı çatışmada öldürülen Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin vurulduktan sonra yerde yatarken ayaklarının dibinde görünen silah saldırganlara ait çıktı. Polis silahın baristik incelemesini sürdürüyor.

Diyarbakır Sur ilçesinde Baro Başkanı Tahir Elçi yaptığı basın açıklamasından sonra yaşanan bir silahlı çatışmada hayatını kaybetti. Elçi'nin vurulduktan sonra yerde yatarken ayaklarının ucunda duran bir tabanca dikkat çekmişti.

Silahın sahibi saldırgan

Tahir Elçi'nin ayaklarının ucundaki silahın sırrı büyük ölçüde çözüldü. Silahın polisle çatışıp kaçan saldırgan tarafından atıldığı düşünülüyor.

Gazetecilerin kamerasına takıldı

Polisle çatıştıktan sonra kaçan saldırganın elindeki tabanca kameralar tarafındanda tesbit edildi. Saldırgan polisi vurduktan sonra diğer polislerin önünden koşarak uzaklaşıyor. Bu sırada Tahir Elçi'ninde önünden geçiyor.

Polisler öne atladı

Silahlı saldırgan önlerinen koşarak geçtikten sonra polisler durumu fark edip arkasından ateş atmaya başlıyorlar. Bu sırada Tahir Elçi'de saldırganın kaçtığı ve polislerin ateş açtığı istikamette bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN