Tehlikeli Karım dizisi konusu ne? Tehlikeli Karım oyuncu kadrosu

Tehlikeli Karım dizisi konusu ne? Tehlikeli Karım oyuncu kadrosu

Tehlikeli Karım dizisi yakında Show Tv'de başlayacak. Dizinin oyuncu kadrosu kadar konusu da çok merak ediliyor. Herkes Tehlikeli Karım konusu ne bunu soruyor. Aynı zamanda Tehlikeli Karım pyuncu kadrosu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Baş rollerinde Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir'in bulunduğu dizi pek yakında Show Tv'de başlayacak.

Show Tv'de yakında yeni bir dizi başlayacak. Herkesin merak ettiği Tehlikeli Karım dizisi oyuncuları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Herkes Tehlikeli Karım dizisi konusunu merak ediyor. Aldatılan bir kadının yapacaklarını konu alacak dizi Show Tv'de yayınlanacak. Tehlikeli Karım dizisi oyuncu kadrosunda baş rollerde Gonca Vuslateri ve Seçkin Özdemir bulunuyor. 

TEHLİKELİ KARIM KONUSU

Dizi evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karım izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı Tehlikeli Karım’ın başrollerini;Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, kadroya Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar dahil oldu.

Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin bunların hiçbirini yapmadı!

TEHLİKELİ KARIM DİZİSİ OYUNCU KADROSU 

Tehlikeli Karım’ın başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, kadroda Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar gibi isimlerde yer almaktadır.

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Astsubay babası ile 8 yıl Adana'da yaşamış babasının emekliliği ardından Bursa'ya geri dönmüştür. 1998 yılında annesi ve babasının boşanması üzerine annesi ile birlikte İstanbul'a yerleşmiştir.

İlkokul 2. sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi alan Vuslateri, Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde eğitim görmüştür.

Bir çok dizi ve sinema filminde başarılı oyunculuğunu sergileyen Gonca Vuslateri, şimdiler de ise Show Tv ekranlarında başlayacak yeni dizi Tehlikeli Karım ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Seçkin Özdemir, 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da almış, lisans eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamlamıştır.

Üniversite okumak için gittiği Kocaeli'nde bölgesel yabancı müzik radyo programcılığı yapmaya başlamış ve beğenilen programa uzun bir süre devam etmiştir. Ardında bir çok programda sunuculuk yapan Özdemir, 2006 yılında Türkiye'nin en büyük gençlik klübü olan Gnctrkcll ile çalışmaya başlamıştır. Sunuculuk yeteneği sayesinde bir çok reklam filminde de rol almayı başaran Seçkin Özdemir, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. Bu eğitimin ardından bir çok yapımda yer alan başarılı oyuncu izleyicinin beğenisini kazanmıştır.

Seçkin Özdemir, şimdi ise Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Tehlikeli Karım adlı dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Mustafa Üstündağ, 11 Şubat 1977 tarihinde Mersin‘de doğmuştur. Babası Anadolu Cam Sanayi fabrikasında işçi, annesi ev kadınıdır. Kendisi 5 yaşındayken ablası ölmüş. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de bitirdi. Konservatuarda okumak için İstanbul‘a gitti ancak ilk sene sınavlarını kazanamadı. Kartal Sanat İşliği Tiyatro Grubunda Çocuk tiyatrosunda çalışmaya başladı. Bir sene sonra, tekrar sınava girdi, kazandı.

Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı. Pervasız Tiyatro’da devam etti. Bir çok sinema ve dizi filminde yer alan başarılı oyuncu ekranların sevilen ve aranan yüzlerinden birisidir.

Başarılı oyuncu Üstündağ, şimdilerde Show Tv ekranlarında başlayacak Tehlikeli Karım adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN