Tek Başkan Yardımcısı 'Fuat Oktay'

Tek Başkan Yardımcısı 'Fuat Oktay'

Türkiye'nin yeni sistemindeki ilk günü Erdoğan'ın TBMM'deki yemin töreniyle başladı. Başkan Erdoğan yemin töreninin ardından önce Anıtkabir'e gitti, ardından Külliye'de düzenlenen 'Yeni Döneme Geçiş Töreni'ne katıldı. Başkan Erdoğan daha sonra kameraların karşısına geçerek hem kendi yardımcılarını hem de yeni kabineyi açıkladı. Böylece uzun zamandır en merak edilen konulardan biri olan 'Erdoğan'ın yardımcıları kim olacak' sorusu da yanıt bulmuş oldu. Başkan Erdoğan, yardımcısı olarak 'Fuat Oktay' ismini açıkladı.

24 Haziran seçimlerinden ilk sırada çıkan ve Türkiye'nin yeni döneminin ilk Başkan'ı olmaya hak kazanan Recep Tayyip Erdoğan yeni yönetimi açıkladı.

Öğleden sonra TBMM'de yemin eden Erdoğan, daha sonra Anıtkabir'e gitmiş ve buradaki defteri imzalamıştı.

Daha sonra Külliye'deki resmi törene katılan Başkan Erdoğan, burada yaptığı konuşmada geleceğe dair çok önemli mesajlar vermiş ve Türkiye'nin her alanda daha da büyümesi için gerekli olan tüm adımları hızlıca atacaklarını vurgulamıştı

BAŞKAN YARDIMCISI FUAT OKTAY

Doç. Dr. Fuat Oktay, 2 Ocak 2012 tarihinden 19 Haziran 2016 tarihine kadar T.C. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı görevini yürüttü. Fuat Oktay Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. yönetim kurulu üyeliği ve Türk Telekom A.Ş. yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevlerini sürdürmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN