Trabzonspor Marcin Kaminski'yi bitirmeye hazırlanıyor

Trabzonspor Marcin Kaminski'yi bitirmeye hazırlanıyor

Yeni sezonun transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor'un, Lech Poznan ile sözleşmesi sona eren Marcin Kaminski'yi renklerine bağlayacağı iddia edildi.

Bordo-Mavililer stoper mevkisine Polonya'dan takviye yapıyor. Altyapısından yetiştiği Lech Poznan ile sözleşmesi Haziran ayının sonunda bitecek olan 24 yaşındaki Marcin Kaminski ile temasa geçen Trabzonspor'un, yıllık 350 bin Euro'luk ücret karşılığında anlaşmaya vardığı belirtildi.

208 MAÇTA 10 GOL ATTI

Sabah'ın haberine göre Kaminski'nin Trabzonspor dışında Karlsruher SC ve Eintracht Braunschweig kulüpleri ile temasta olduğu iddia edildi.

24 yaşındaki futbolcu Polonya kulübüyle çıktığı 208 resmi maçta 10 gol attı ve 3 asist yaptı. Genç savunmacı 14 kez sarı kartla cezalandırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN