Trump henüz Amerika’yı olmasa da kitap satışlarını "büyük" yaptı

Trump henüz Amerika’yı olmasa da kitap satışlarını "büyük" yaptı

ABD Başkanı Donald Trump, Başkanlık seçimlerinde kullandığı “Amerika’yı Yeniden Büyük Yap” sloganındaki hedefine henüz ulaşamamış olsa da eski FBI Başkanı James Comey’in, kendisiyle ilgili anılarına yer verdiği kitabın rekor satış rakamlarına ulaşmasına büyük katkı sağladı.

SELÇUK ACAR/KARAR

Comey’in hatıralarını kaleme aldığı “Daha Yüsek bir Sadakat: Gerçek, Yalanlar ve Liderlik” adlı anı kitabı salı günü ülke genelinde satışa sunuldu.

Kitap, internet alışverişi şirketi Amazon’da satış sıralamasında ilk sıraya çıkarken, kitabı basan Flatiron Kitabevi yaptığı açıklamada, kitabın ilk baskısının 850 bin adet olduğunu bildirdi.

Comey, Trump tarafından kovulmasının ardından ilk kez bir televiyon kanalında verdiği röportajda, "Trump, Başkan olmaya ahlaki açıdan uygun biri değil" ifadesini kullanmıştı.

Bu arada Comey kitabında Trump’ı etiğe ve doğrulara bağlı olmayan, kendisine mutlak sadakat isteyen bir mafya babasına benzetirken, Başkan’ın kendisinden sadakat talep ettiğini ileri sürüyor.

Comey’den kişisel sadakat istemediğini belirten Trump ise onu çok az tanıdığını ve yalan söylediğini belirterek, anılarının kendisine hizmet ettiğini ileri sürmüştü. Trump "yalancı" olarak nitelediği Comey'in hapse girmesi gerektiğini belirtmişti.

Michael Wolff'ın yazdığı "Ateş ve Öfke: Trump Beyaz Saray'ının İçi" (Fire and Fury: Inside the Trump White House) adlı kitap da 2 milyon adet satış rakamına ulaştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN