Eski FBI Direktörü James Comey Trump'ı mafya babalarına benzetti

Eski FBI Direktörü James Comey Trump'ı mafya babalarına benzetti

Eski FBI Direktörü James Comey, FBI zamanıyla ilgili yaşadıklarını kitaplaştırdı. İçinde ABD Başkanı Donald Trump'la ilgili de birçok sırrı açıklayan Comey, Trump hakkında 'acımasız bir mafya babası' benzetmesine de yer vermesi dikkat çekti.

KARAR.COM

Salı günü satışa sunulacak olan "A higher Loyalty: Truth, Lies and Leadership" adlı kitabında eski FBI Direktörü James Comey, FBI döneminde yaşadıkları ve Donald Trump'la ilgili bugüne kadar bilinmeyenleri yazdı. Kitap satışa sunulmadan önce ABD kamuoyunda ses getirmeye başardı. Özellikle Comey'in kitap tanıtımında yaptığı basın açıklamasının ardından tüm dünya, kitabın satışa sunulmasını bekliyor. 

TRUMP ACIMASIZ BİR MAFYA BABASI

James Comey kitabında Trump'ın psikolojik sorunları olduğunu, kendi hayal dünyasında yaşadığını ve etrafındaki herkesi bu hayal dünyasına dahil etmek ve onları kontrol etmek istediğini belirtti. Washington Post'un kitaptan yapmış olduğu alıntıya göre ise, Comey Donald Trump'ı 'acımasıc bir mafya babası'na benzettiği aktarıldı.  

GEÇEN SENE KOVULMUŞTU

Eski FBI Direktörü James Comey geçtiğimiz sene mayıs ayında Donald Trump'ın isteği üzerine FBI'dan kovulmuş, Trump bu kararını nedenini ise o dönemde sıkça tartışılan 'Rusya Başkanlık seçimlerini manipule etti' iddiasını göstermişti. 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN