İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için bir araya geldi

İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için bir araya geldi

Madrid'de bir araya gelen bir grup sanatçı ve aydın, dün Filistin'e destek vermek ve "soykırıma ve terörizme hayır" demek için bir araya geldi. Reina Sofia Müzesi önündeki meydanda toplanan kalabalık, İsrail'in kendisini savunma ve güvenliğini koruma hakkının olmasına rağmen, bunun hiçbir zaman Gazzelilere yapılan soykırımı haklı çıkarmayacağı mesajını verdi.

İspanya'da bir grup sanatçı ve aydın, Filistin'e destek vermek ve "soykırıma ve terörizme hayır" demek amacıyla Madrid'de bir araya geldi. Reina Sofia Müzesi önündeki meydanda toplanan kalabalık arasında sanatçılar ve aydınlar da yer aldı.

Katılımcılar, İsrail'in kendisini savunma ve güvenliğini koruma hakkına sahip olmasına rağmen, bu durumun hiçbir zaman Gazze'deki insanlara yapılan soykırımı haklı çıkarmayacağına vurgu yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN