Tudor'dan formayı alacağım

Tudor'dan formayı alacağım

Galatasaray'ın genç oyuncusu Atalay Babacan, ortaya koyacağı futbolla Igor Tudor'un dikkatini çekmek ve Galatasaray'ın vazgeçilmez isimlerinden biri olmak istediğini söyledi ve ekledi: "Oyuncunun yabancı ya da Türk olmasının hiçbir önemi yok. Formayı hak eden alacak."

FIFA 17 Yaş Altı Dünya Kupası'nda mücadele edecek Türk Milli Futbol Takımı'nın orta sahasında görev yapan Galatasaray'ın genç oyuncusu Atalay Babacan, ortaya koyacağı futbolla Igor Tudor'un dikkatini çekmek ve Galatasaray'ın vazgeçilmez isimlerinden biri olmak istediğini söyledi. Galatasaray'da temposu yüksek antrenmanlarla kendisini geliştirdiğinin altını çizen Atalay, "Igor Tudor genç futbolcuları seviyor. Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergilersek Tudor'dan formayı alacağıma inanıyorum. Galatasaray'da çok kaliteli oyuncular var ama bu beni korkutmuyor. Saha içi ve saha dışında hep bizimle ilgileniyorlar. Onlarla birlikte biz de savaşacağız, Galatasaray'da bu sene şampiyonluk yaşamak istiyoruz" dedi. Atalay, Türk futbolundaki yabancı sayısı tartışmalarıyla ilgili, "Yabancı sayısı önemli değil, bir oyuncu iyiyse oynar. Yeter ki yeteneği ve azmi olsun. Oyuncunun yabancı ya da Türk olmasının hiçbir önemi yok. Formayı hak eden alacak" değerlendirmesinde bulundu. 10 numara pozisyonunda oynayan ve her iki ayağını da kullanabilen genç futbolcu şöyle konuştu: "Hayranlık duyduğum oyuncular oldu ama bugüne kadar onları taklit etmek yerine kendi özelliklerimin üzerinde çalıştım. Bu özelliklerimi geliştirmek istiyorum."

GOMİS'TEN 3 YILLIK İMZA

Galatasaraylı başarılı futbolcu Bafetimbi Gomis, adidas Football Türkiye ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sponsorluğundan oldukça memnun olduğunu belirten Gomis sponsorluğunu duyurduğu sosyal medya paylaşımında ise “artık bir adidas sporcusuyum” sözlerine yer verdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN