Tuğba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında büyük kriz

Tuğba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ arasında büyük kriz

Cesur ve Güzel dizisinin başrol oyuncuları birbirine girdi. Kıvanç Tatlıtuğ'u sette 3 saat bekleyen Tuğba Büyüküstün sinirlerine hakim olamayınca seti terk etti.

Onur Saylak'la boşanacağı konuşulan Tuba Büyüküstün, iş hayatında da sıkıntı yaşıyor. İddiaya göre güzel oyuncu, rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'a sonunda patladı! Tatlıtuğ'un dizi setine sürekli geç gelmesinden dolayı yaka silktiği iddia edilen Büyüküstün, geçtiğimiz gün de rol arkadaşını bekleyince öfkeden deliye döndü.

Daha önce defalarca ünlü oyuncuyu çekimler için bekleyen Büyüküstün, konuşulanlara göre setten ayrılıp "Gelince haber verirsiniz" dedi. Tatlıtuğ'un 12'deki çekimlere 3 saat geç gitmesi gerginliği daha da tırmandırdı. Set ekibinin de "Böyle giderse dizi erken final yapar" diye konuştuğu öğrenildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN