Türk kullanıcılarının beklentisi yüksek

Türk kullanıcılarının beklentisi yüksek

Türk kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak yeniden tasarlanan Casper Nirvana F Serisi, dört aşamalı tasarım sürecini tamamladı. Türklerin beklentisinin yüksek olduğunu söyleyen Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman, “Ürünleri Türk tüketicisine beğendirmek, ciddi emek gerektiriyor’’ dedi.

Türk kullanıcılarının beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan Casper Nirvana F Serisi 2017 Edition modelleri, kullanıcılara güç, hafiflik ve incelik vaat ediyor. Diğer Casper ürünlerinde olduğu gibi Nirvana F serisi 2017 Edition modellerinin de tasarımı dört aşamalı bir süreçten geçerek son halini aldı. Tasarımın ilk aşamasında Casper ürün geliştirme ekipleri tarafından trend analizi yapıldı. İkinci aşamada ise son kullanıcı yorumları değerlendirildi. Sonrasında saha talepleri değerlendirilirken dördüncü ve son aşamada teknolojik gelişmeler ışığında tasarıma final şekli verildi.

Birçok Casper dizüstü bilgisayarda olduğu gibi Nirvana F serisi 2017 Edition modelleri de Türk kullanıcılarının beklentisi doğrultusunda performans, tasarım ve donanım öğeleriyle üretildi. Üstün performans sağlayan Intel’in 7. nesil işlemcisine sahip bilgisayar modelleri, ışıklandırmalı klavye, yekpare gövde, DVD okuyucu/yazıcı, DDR4 RAM, muhteşem Dolby ses, kablosuz ac teknolojisi desteği, bütünleşik 4090 mAh uzun ömürlü prizmatik entegre batarya gibi özelliklerle güncellendi. Ayrıca şıklık ve tasarım öğelerini barındıran yeni nesil bilgisayarlar, yüzde 15 oranında inceldi ve hafifledi. Yeni Casper Nirvana F Serisi 2017 Edition ürünü ile ilgili Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman, “Bütün Casper ürünlerini tüketicilerin beklentileri dâhilinde tasarlayıp üretimini yürütüyoruz.

Tasarım faaliyetlerimizi 10-12 senedir devam etmekteyiz ve kendimizi sürekli güncelliyoruz. Notebook’tan tablete kadar bütün ürün kategorilerimizi müşterinin ihtiyacı olacak şekilde tasarım ve özelliklerle tasarlıyoruz. Tüketicinin ihtiyacını karşılamak bizim için çok önemli olduğundan, her modeli belli seviyelerde tasarım ya da teknik özellik olarak tüketiciye göre tasarlıyoruz. Bilgisayar ve akıllı telefon kategorisinde ürünleri olup, tasarımlarını kendisi yapan ve Türkiye’de bu şekilde çalışan başka bir firma yok. Bu anlamda bilgi ve birikimimize güveniyoruz’’ dedi.

HEM ESTETİK HEM YÜKSEK PERFORMANSLI

Karaman şöyle devam etti: “Türk tüketicisini dünyadan ayıran en önemli fark, tasarım ve performans dengesinde beklentilerinin yüksek olması. Sadece tasarım ya da sadece performans odaklı ülkeler var. Ancak Türk tüketicisinin hem estetik zevki güçlü hem de performans beklentisi yüksek. Dolayısıyla ürünleri Türk tüketicisine beğendirmek, arkasında ciddi bir emek gerektiriyor. Ayrıca Türk tüketicisini dünya ile kıyasladığımızda teknolojiyi çok çok iyi takip ettiğini görüyoruz. Dolayısıyla kendinizi, ürün gamınızı güncel tutmak zorundasınız. Tüketici için bilgisayar/tablet/telefon satın alırken tasarım ile performans aynı anda birinci ölçüt oluyor. Türk tüketicisi bu 2 önemli detayı çok fazla dikkat ediyor.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN