Türkiye’yi FETÖ ile savaşında destekliyoruz

Türkiye’yi FETÖ ile savaşında destekliyoruz

Türkiye’nin son dönemlerde sıcak ilişkiler geliştirdiği Makedonya’dan FETÖ ile mücadale konusunda Ankara’ya destek mesajı geldi. Tük kökenli Devlet Bakanı Adnan Kahil “Türkiye’yi FETÖ ile savaşında destekliyoruz” dedi.

Makedonya’nın dış yatırımlardan sorumlu Türk kökenli Devlet Bakanı Adnan Kahil, Türkiye’yi FETÖ ile mücadelesinde destekleyeceklerini ve arkasında duracaklarını ifade etti. Kahil, yakın geçmişte gerek şahsen gerek Makedonya Başbakanı Zoran Zaev’in liderliğindeki heyet ile Türkiye’de çeşitli temaslarda bulunduklarını hatırlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve iş dünyası ile verimli görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Türkiye ile Makedonya arasında çok önemli bir politikanın sürdürüldüğünü kaydeden Kahil, Ankara’nın NATO ve AB konusunda Makedonya’yı sürekli desteklediğini vurguladı. FETÖ ile Makedonya kanunları ve yasaları çerçevesinde mücadelelerinin olacağını vurgulayan Kahil, “Tabii ki FETÖ terör örgütüne karşıyız biz, her türlü terör örgütüne karşıyız. Bu terör FETÖ olsun, başka örgüt olsun her türlüsüne karşıyız ve karşı olacağız. Bilhassa FETÖ terör örgütünün Türkiye’de yaptığı hareketleri hiçbir şekilde desteklemiyoruz” değerlendirmesinde bulundu. Başbakan Zaev dahil kendilerinin de terörle ve FETÖ ile mücadeleye devam edeceklerini söyleyen Kahil, şunları kaydetti: “FETÖ terör örgütüne karşı savaşacağız ve anayasa çerçevesinde, FETÖ’cülerin adım atmasına izin vermeyeceğiz. Nasıl Türkiye bizi her adımda destekliyor, biz de devlet olarak Türkiye’yi FETÖ terör örgütüne karşı olan savaşında destekliyoruz ve arkasında duracağız.” 

       

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN