Yazlık Sinema Günleri Perihan Savaş ile açılıyor

Yazlık Sinema Günleri Perihan Savaş ile açılıyor

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerini izleyiciyle buluşturacak 'Yazlık Sinema Günleri' 18 Ağustos Cuma akşamı, Perihan Savaş'ın katılımıyla başlıyor.

Esenler Belediyesi, Türk sinemasının unutulmaz yönetmenlerini en beğenilen filmleriyle anıyor. 18-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Yazlık Sinema Günleri’nde dokuz film gösterimi yapılacak. Etkinlik kapsamında ilk olarak  ünlü oyuncu Perihan Savaş'ın katılımıyla, 'Sosyete Şaban' adlı film, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda 18 Ağustos Cuma günü 20.30'da gösterilecek.

PATLAMIŞ MISIR VE GAZOZ EŞLİĞİNDE UNUTULMAZ FİLMLER

Bu yıl ilki gerçekleşecek 'Yazlık Sinema Günleri'nde; "Gelin", "Gülen Gözler", "Selvi Boylum Al Yazmalım", "Sosyete Şaban", "Birleşen Yollar", "Reis Bey", "Çizme", "Minyeli Abdullah" ve "Süt Kardeşler" filmleri seyirciyle buluşacak. Etkinlik kapsamında, perdeye yansıyacak filmlerin efsanevi yönetmenleri de sinevizyon gösterimiyle anlatılacak. Esenler Belediyesi'nin patlamış mısır ve gazoz ikramıyla renklenecek etkinlikte, izleyiciler nostaljik bir gece yaşayacak.

HER AKŞAM 20.30'DA ŞEHİTLER PARKI'NDA

15 Temmuz Şehitler Parkı'nda ücretsiz olarak sinemaseverlerle buluşacak filmler, 18-27 Ağustos tarihleri arasında her akşam saat 20.30'da başlayacak. Açık havada sinema keyfi yaşamak isteyen herkes Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerini 'Yazlık Sinema Günleri'nde seyredebilecek.

İŞTE GÜN GÜN İZLEYİCİYLE BULUŞACAK FİLM LİSTESİ

18 Ağustos Cuma - Sosyetik Şaban

19 Ağustos Cumartesi - Gülen Gözler

20 Ağustos Pazar - Selvi Boylum Al Yazmalım

21 Ağustos Pazartesi - Gelin

22 Ağustos Salı - Birleşen Yollar

23 Ağustos Çarşamba - Reis Bey

24 Ağustos Perşembe - Çizme

25 Ağustos Cuma - Minyeli Abdullah

26 Ağustos Cumartesi - Süt Kardeşler

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN