Zerrin Özer'den bol anılı, güzel şarkılı bir konser

Zerrin Özer'den bol anılı, güzel şarkılı bir konser

Zerrin Özer, Jazz Festivali kapsamında CRR sahnesine çıktı, seyirciyle hem hasret giderdi, hem de en güzel şarkılarını söyledi. Anlattığı anılar ise dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Jazz Festivali kapsamında Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda unutulmaz bir konser veren Zerrin Özer sahnede sevenleriyle hasret giderdi. Sanatçı konserinde klasik caz parçalarının yanı sıra en sevilen şarkılarını da seslendirdi. Özer, kendisini ayakta alkışlayan hayranlarına "Şükürler olsun" diyerek teşekkür etti. 

Geçtiğimiz günlerde çıkardığı single'ı 'Duygularım' ile 2 haftadır en çok satan single kategorisinde bir numarada olan Zerrin Özer, geçen salı akşamı gerçekleşen konseriyle de mutluluğunu ikiye katladı. Hasta olmasına rağmen konserini iptal etmeyen Özer, zaman zaman zorlansa da başarılı bir performans sergiledi, şarkı aralarında seyirciyle sohbet etti. Konsere çıktığı günün annesi Hüsniye Hanım'ın hem doğum hem ölüm tarihi olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı "Annelerimizin kıymetini bilelim. Bu gece annem için bir Fatiha okursanız memnun olurum" dedi.

17-02/23/zerrin2.jpg

BEN SANATÇIYIM DİYE BAĞIRINCA...

Konseri izleyenler arasında Erkan Özerman da vardı. Özer, Özerman'ın sahneye çıkmadan yanına geldiğini ve gözyaşlarını tutamadığını söyleyerek, "Ben her şeyi açık yaşarım. Duygusalım. O yüzden de başıma işler gelebiliyor. Bugünlere gelmemde Erkan Özerman'ın büyük payı vardır. O benim babam, abimdir" dedi ve bir anısını anlattı: "16 yaşında İstanbul Gelişim Orkestrası'nın solistiyim. Erkan Özerman geldi ve İrlanda'da festivale gidiyorsun dedi. Tek başıma gideceğim ve hiç uçağa binmemişim. Yolda 3 uçak, 2 tren yolculuğu var. Ama o zaman İngilizcem Türkçem gibi. Lisanın önemini orada anladım. Bir lisan bir insan demekmiş. Erkan abi gitmeden beni kenara çekti 'Bir aksilik olursa ben sanatçıyım de. Tüm dünyada sanatçılara ayrıcalık tanırlar' dedi. Zürih'e indik, aktarma yapacağım ama uçak yok dediler. Ben Erkan abiden cesaret aldım da 'Ben sanatçıyım. Türkiye'yi temsil ediyorum. Dublin'e gitmem lazım' diye bağırmaya başladım. Ortalık karıştı, beni özel otobüsle uçağa yetiştirdiler."

Zerrin Özer, yanlış ameliyat nedeniyle 1.5 yıl yürüyemediğini de anımsattığı, seyircinin bu durum ve gribal enfeksiyon nedeniyle yorgun olmasını göz önüne alarak 'Oturarak söyle' baskısı üzerine 1-2 şarkısını evden getirdiğini belirttiği koltuğunda söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN